Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Alexandra Dinca Asociatia Supereroi printre noi

100% Complete
1,535 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
10
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Este vorba despre unul dintre proiectele Asociatiei Supereroi printre noi :)

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

CE ESTE SupereroiPrintreNoi: Promovăm incluziunea socială a persoanelor neurodiverse și cu dizabilități severe organizând evenimente culturale incluzive. Oferim consultanță operatorilor culturali interesați de incluziune. Publicăm Ghiduri gratuite, de tip DIY și povești personale, pentru creșterea gradului de conștientizare în jurul dizabilității si neurodiversității.

SUSŢIN PROIECTUL

Muzeul pe îndelete

“Muzeul pe îndelete” este un proiect al asociației Supereroi printre noi, prin care ne dorim să transformăm Muzeul National al Harților și Carții Vechi din București într-un muzeu prietenos, deschis și accesibil persoanelor cu dizabilități neurocognitive.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

Anca

100 RON
La multi ani frumosi!
18 Oct 2019
La multi ani frumosi, creativi si cu multe bucurii
13 Oct 2019
13 Oct 2019

Anonymous

300 RON
keep up the good work!
12 Oct 2019

Mih

100 RON
La multi ani, Alexandra!!!!
10 Oct 2019
Ce ocazie minunata sa fac un fel de cadou 2-in-1! La multi ani, Alexandra! Mult curaj in continuare, Ruxandra! Va imbratisez pe amandoua!
10 Oct 2019
07 Oct 2019
La multi ani!
07 Oct 2019

Cristina

30 RON
La multi ani, fată făină! "Fais-toi plaisir". Și o îmbrățișare imensă minunatelor Ruxandra și Cristina, care mută munți, ca și tine.
02 Oct 2019
♥️
02 Oct 2019