Ce mai învață Olga

Vrem să oferim părinților copiilor cu dizabilități neurocognitive grave și care nu au acces la terapii sau școală, din diferite motive, precum distanțarea socială, distanță fizică până la cel mai apropiat centru de terapie, lipsuri financiare, lipsa incluziunii școlare, etc, soluții de activități practice, simple, la îndemână și necostisitoare prin care își pot ajuta copiii sa învețe și să devină mai încrezători că pot face lucruri.

Toate activitățile propuse țin cont de principiile educației nonformale și se bazează pe experiența noastră practică alături de propriul copil dar și împreună cu alte trei familii în care trăiesc copii cu nevoi speciale și pe care le-am consiliat în ultimul an în acest sens.

Activitățile vor fi publicate online, într-o pagină dedicată din site-ul asociației și vor fi însoțite de explicații amănunțite, pas cu pas, precum și de motivația și principiile educaționale și terapeutice pe care activitatea propusă le atinge.

Lecțiile nu se adresează unei categorii de vârstă anume ci, mai degrabă, unui anumit nivel de abilități pe care copilul le are, indiferent de diagnostic. Ele vor fi gândite interdisciplinar, îmbinând studiul artei cu muzica, mișcarea, studiul naturii, istoria sau geografia și în așa fel încât să poată fi făcute acasă, prin joacă, pe o perioadă de 2- 4 săptămâni. 

Buget proiect: 7000 lei. 

Suma strânsă va fi folosită pentru achiziționarea materialelor educaționale, redactarea și publicarea lecțiilor în platforma online Supereroi printre noi.

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

12

Suma:

1,560 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Ce mai învață Olga

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

1,560 RON

Suma:

1

Galantomi:
12 Donatii

Pagini fundraising

Ziua mea nu este despre mine :)

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

2,000 RON Target
1,560 RON Suma
12 Donatii
78% Complete