Asociatia Supereroi printre noi

Asociatia Supereroi printre noi

Ce mai învață Olga

Status: Fundraising

Sub eticheta #CeMaiInvataOlga am adunat în ultimii doi ani activități educaționale pe care le-am desfășurat acasă cu Olga, fiica noastră diagnosticată cu întârziere cognitivă gravă și lipsa limbajului. Postate inițial pe facebook, în urma reacțiilor părinților din toată țara, am decis să demarăm un proiect educațional online în care să explicăm principiile educației nonformale ce dau roade în cazul copiilor cu afectare intelectuală mare, mai cu seamă în cazul celor ce nu au acces la școală sau terapii. 

 

[ Show more ]

2,785 RON

Sumă:

1

Galantomi:

25

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Vrem să oferim părinților copiilor cu dizabilități neurocognitive grave și care nu au acces la terapii sau școală, din diferite motive, precum distanțarea socială, distanță fizică până la cel mai apropiat centru de terapie, lipsuri financiare, lipsa incluziunii școlare, etc, soluții de activități practice, simple, la îndemână și necostisitoare prin care își pot ajuta copiii sa învețe și să devină mai încrezători că pot face lucruri.

Toate activitățile propuse țin cont de principiile educației nonformale și se bazează pe experiența noastră practică alături de propriul copil dar și împreună cu alte trei familii în care trăiesc copii cu nevoi speciale și pe care le-am consiliat în ultimul an în acest sens.

Activitățile vor fi publicate online, într-o pagină dedicată din site-ul asociației și vor fi însoțite de explicații amănunțite, pas cu pas, precum și de motivația și principiile educaționale și terapeutice pe care activitatea propusă le atinge.

Lecțiile nu se adresează unei categorii de vârstă anume ci, mai degrabă, unui anumit nivel de abilități pe care copilul le are, indiferent de diagnostic. Ele vor fi gândite interdisciplinar, îmbinând studiul artei cu muzica, mișcarea, studiul naturii, istoria sau geografia și în așa fel încât să poată fi făcute acasă, prin joacă, pe o perioadă de 2- 4 săptămâni. 

Buget proiect: 7000 lei. 

Suma strânsă va fi folosită pentru achiziționarea materialelor educaționale, redactarea și publicarea lecțiilor în platforma online Supereroi printre noi.